Andinas – Zapatillas de Estar por casa Oficial Español Futbol – Enviament gratuït

27.50 

Descripción

Andinas – Zapatillas de Estar por casa Oficial Real Club Esportiu Espanyol

790-80 Español de Futbol Oficial y bajo licencia

ENVÍO GRATUITO – ENVIAMENT GRATUÏT

Zapatillas de estar por casa oficiales del Real Club Esportiu Espanyol y numeradas

El Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona S.A.D. o simplement Espanyol és un club de futbol de la ciutat de Barcelona i que té la seu social a la ciutat de Cornellà de Llobregat. Fou fundat el 13 d’octubre de 1900,per una colla de joves estudiants universitaris encapçalats per Àngel Rodríguez Ruiz.

El capital social de l’entitat és de 77.641.596 euros, dividit en 12.940.266 accions, estant subscrit i desemborsat completament.La temporada 2021-22 el primer equip de l’Espanyol juga a la Primera divisió espanyola de futbol. Els seguidors de l’Espanyol s’anomenen popularment “periquitos”. El club organitza anualment des de 1974 el Torneig Ciutat de Barcelona a la pretemporada d’estiu.

Equipament
El primer uniforme fou groc perquè rebé un donatiu de roba d’aquest color per part del propietari d’una indústria tèxtil, amb faixa i pantaló llarg, blanc o negre (1900). Quan aquest soci va deixar de participar en les activitats de l’entitat, cada jugador aportava el seu vestuari, però s’utilitzà bàsicament samarreta blanca, amb faixa blava i pantaló negre o blau (1901), tot i que en aquell moment era més important el fet de jugar que el vestuari que s’hi duia.

El 20 de febrer de 1910, després de la reactivació de l’entitat per la manca de jugadors entre els anys 1906 i 1909,[7] i a proposta d’Eduard Corrons, l’assemblea de socis decideix canviar l’antic uniforme tot blanc pel blanc-i-blau barrat que encara ara llueix, demostrant una vegada més el seu compromís amb Catalunya, ja que eren els colors de l’escut d’armes de l’almirall dels almogàvers Roger de Llúria, combinació que ha perdurat fins als nostres dies.

Mentre el primer equipament ha sofert lleugers canvis en tonalitats de blau, i l’amplada i nombre de franges, atès que es van canviant els contractes amb firmes de roba esportiva, el segon equipament ha variat contínuament de combinacions de colors i franges. Des de l’any 1980, les samarretes del club han estat proveïdes successivament per Meyba, Massana, Puma, John Smith, UmbroUhlsport, Li NingJoma i des de la temporada 2018-2019[10] per la companyia Kelme.

L’any 2000, amb motiu del centenari del club, es creà un uniforme commemoratiu on els colors blanc i blau es combinen, tant a samarreta com a pantaló, seguint un patró proper a un taulell d’escacs.

Palmarés del Español Club de Futbol

Zapatillas oficiales Español de Futbol de estar en casa

 

Información adicional

Peso 1 kg
Dimensiones 32 × 17 × 11 cm
Talla

, , , , , , , , , ,

También te recomendamos…